OBAVEŠTENJE

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da se Swingklub spojio sa svetski najvećom svingerskom društvenom mrežom SpicyMatch i svi članovi Swingklub-a sada mogu pristupiti svojim profilima na SpicyMatch.com, koristeći isti email i lozinku koju imaju na Swingklub.com.

Do 31. decembra 2018. godine, stari Swingklub postojaće operativno, a od 1. januara 2019. godine, biće ugašen i svi članovi Swingklub-a koristiće sajt SpicyMatch.com.

Ukoliko budete imali bilo kakvih problema ili vam bude trebala pomoć, možete kontaktirati naše timove za podršku, na adresama srbija@spicymatch.com ili support@spicymatch.com a takođe možete naći i zvaničan profil Podrške, posvećen svim našim članovima iz Srbije na SpicyMatch - nađite nas ovde SpicyMatch Srbija, i dodajte nas za prijatelje!PRIJAVITE SE NA VAŠ NOVI SPICYMATCH NALOG

PRIJAVITE SE NA VAŠ STARI SWINGKLUB NALOG

 

Dobrodosli na swingklub.com

Badge 1

PUTOVANJA I NOVA PRIJATELJSTVA!

SEXY ŽURKE!

Swingklub. com je najposećeniji sajt za svingere, u ovom delu Evrope i na ovim stranicama, trudićemo se da vam olakšamo nalaženje parova, kao i pojedinaca - pojedinki, kako iz okruženja, tako i iz celog sveta. Gde god da krenete, na ovoj planeti možete naći nove prijatelje, koji će vas rado ugostiti, pokazati grad, naći smeštaj i pružiti vam dobru zabavu, a mi ćemo vam pojednostaviti put do njih, uz pomoć naše baze podataka i detaljne mape sveta.

VOLIMO DA SE IGRAMO!

ISTRAŽITE VAŠU SEKSUALNOST!

Članovi na ovom sajtu zainteresovani su za: svingovanje, svingerske žurke, egzibicionizam, zabavljanje sa parovima ili pojedincima/pojedinkama, razmenu partnera, voajerizam, biseksualizam, grupni seks, orgije, erotiku, seksi garderobu, fetiš, BDSM i druge uzbudljive igrice. Dobro se zabavite, istražite vašu seksualnost, ostvarite vašu maštu i uživajte u svemu što ovakav način života daje sa osmehom, entuzijazmom i pozitivnom energijom. Naš cilj je da vam, kroz tekstove koje budemo postavljali, budemo od koristi, kako biste izbegli greške koje mogu dovesti do problema u vašem sving životnom stilu.

Badge 1
Badge 1

OSTVARITE VAŠE SNOVE!

SWINGKLUB.COM

Možete nas kontaktirati u bilo koje doba dana i noći, i odgovorićemo na svako vaše pitanje, sugestiju ili nedoumicu. Ovaj sajt sadrži materijal za odrasle i dozvoljen je samo za osobe preko 21 godine..

Dobrodosli na swingklub.com